Skip to content
  • Προπτυχιακά
    • Art & Design
    • Αγροδιατροφικός Τομέας
    • Εκπαίδευση 
    • Marketing & Επικοινωνία
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων
    • Μηχανολογία & Τεχνολογία
    • Πληροφορική
    • Ναυτιλιακά
    • Ψυχολογία
    • Τουρισμός
    • Νομική
    • Υγεία
    • Χρηματοοικονομικά
  • Μεταπτυχιακά
    • Ψυχολογία
    • Χρηματοοικονομικά
    • Υγεία
    • Τουρισμός
    • Πληροφορική
    • Νομική
    • Ναυτιλιακά
    • Μηχανολογία & Τεχνολογία
    • Εκπαίδευση 
    • Αγροδιατροφικός Τομέας
    • Marketing & Επικοινωνία
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Ενημέρωση
    • Άνθρωποι & Σχέσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστήμες & Τεχνολογία
    • Επικαιρότητα
    • Άλλες ειδήσεις
    • Παιδεία
    • Πανεπιστήμια & ΤΕΙ
    • Τέχνες & Πολιτισμός
    • Υγεία & Ομορφιά
    • Ταξίδια
Menu
  • Προπτυχιακά
    • Art & Design
    • Αγροδιατροφικός Τομέας
    • Εκπαίδευση 
    • Marketing & Επικοινωνία
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων
    • Μηχανολογία & Τεχνολογία
    • Πληροφορική
    • Ναυτιλιακά
    • Ψυχολογία
    • Τουρισμός
    • Νομική
    • Υγεία
    • Χρηματοοικονομικά
  • Μεταπτυχιακά
    • Ψυχολογία
    • Χρηματοοικονομικά
    • Υγεία
    • Τουρισμός
    • Πληροφορική
    • Νομική
    • Ναυτιλιακά
    • Μηχανολογία & Τεχνολογία
    • Εκπαίδευση 
    • Αγροδιατροφικός Τομέας
    • Marketing & Επικοινωνία
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Ενημέρωση
    • Άνθρωποι & Σχέσεις
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστήμες & Τεχνολογία
    • Επικαιρότητα
    • Άλλες ειδήσεις
    • Παιδεία
    • Πανεπιστήμια & ΤΕΙ
    • Τέχνες & Πολιτισμός
    • Υγεία & Ομορφιά
    • Ταξίδια

Service Professional Diploma VET BY EHL

Πόλη: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος
Έναρξη: Οκτώβριος
N/A
Τύπος Παρακολούθησης: Πλήρους
Επίπεδο Σπουδών: Bachelor
Γλώσσα: Αγγλικά

   ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα σπουδών Service Professional Diploma – VET BY EHL που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με τη Νο1 στον κόσμο Ξενοδοχειακή Σχολή, έχει στόχο να εκπαιδεύσει έχει στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που επιθυμούν να αναλάβουν διοικητικό ρόλο σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες και υψηλής ποιότητας εστιατόρια.

Στο πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης, οι φοιτητές αποκτούν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ανεξάρτητα στο περιβάλλον ενός οργανωμένου εστιατορίου. Η γνώση αυτή ενισχύεται με την πρακτική άσκηση που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν σε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη εστιατορίων με διαφορετικές απαιτήσεις, προκειμένου να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την παροχή υπηρεσιών εστίασης.

Για τις ανάγκες των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Τουρισμού έχουν δημιουργηθεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων. Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν και Fine Dining εστιατόριο.

Με 125 χρόνια ηγετικής πορείας, η Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην ξενοδοχειακή εκπαίδευση. Ακολουθώντας το Σύστημα Εκπαίδευσης στη Φιλοξενία, δίνεται έμφαση στην εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα στα πρότυπα της αγοράς. Τα προγράμματα VET BY EHL αποτελούν την καλύτερη εκπαιδευτική πρόταση για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και είναι το διαβατήριο των στελεχών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

1

Foundation

  • F&B Service Techniques I
  • Beer & Beverage Knowledge
  • History and Contemporary Practice of Coffee & Tea
  • Sales & Invoicing System
  • Introduction to Customer Service
  • Verbal & Non-Verbal Communication
  • Introduction to Hospitality Operations
  • Mathematics Fundamentals
  • English Essentials

Foundation

  • Industry Internship
2

Intermediate

  • Food & Beverage
  • Service Techniques II
  • Basics of Oenology
  • Basics of Culinary Art
  • Introduction to Nutrition & Dietetics
  • Customer Service Excellence
  • Goods Management & Inventory Systems
  • Hotel Etiquette & Protocol
  • F&B Department Operations
  • Applied English

Intermediate

  • Industry Internship
3

Advanced

  • Food & Beverage Service
    Techniques III
  • Wine and Spirit Appreciation
    & Pairing
  • Special Topics in Culinary Art
    & Menu Planning
  • MICE & Events Organisation
  • Introduction to F&B Sales
    & Marketing
  • People Training & Development
  • Gastronomic Trends & Innovation
  • F&B Administration Principles
  • Cultural Awareness
  • Business English

Advanced

  • Industry Internship

   ΣΧΟΛΗ

Loading...
Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Σχολή Τουρισμού

   ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ / ΦορΕας ΕκπαΙδευσης

Loading...
Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Μητροπολιτικό Κολλέγιο
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ