Ένα γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό, με υλικά που έχει κάθε σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το προθερμαίνουμε. Κόβουμε το τυρί σε ορθογώνιο σχήμα, περίπου 2-3cm πάχος. Το βρέχουμε και απευθείας το περνάμε από αλεύρι για να κολλήσει πάνω του. Μετά το βάζουμε στο τηγάνι και περιμένουμε να ροδίσει. Έπειτα, το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά ώστε να ροδίσει και από εκεί. Το σερβίρουμε με λεμονί.
Δώστε λίγη προσοχή στο τηγάνισμα, γιατί μπορεί να πιτσιλάει το λάδι, λόγω του νερού
Ένα διαφορετικό συνοδευτικό για το θαλασσινό γεύμα μας και παρέα με ούζο, αποτελεί η σαλάτα με μύδια.
Σε περιόδους νηστείας, μια σπιτική ταραμοσαλάτα αποτελεί αναπόσπαστο συνοδευτικό για τα αρτύσιμα ενός γεύματος
Η κλασσική, παραδοσιακή σαλάτα, πλούσια σε θρεπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, με άρωμα Ελλάδας.
Δημιουργούμε νόστιμο και γρήγορο κέικ, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε υλικά και προετοιμασία. Μπορεί να συνοδευτεί με λιωμένη σοκολάτα και τρούφα, με άχνη ή ό,τι άλλο προσθέσει η φαντασία σας.