Από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά για πολλούς σε ταβέρνες και εστιατόρια. Τηγανιτά κολοκυθάκια με κουρκούτι συνοδευόμενα από τζατζίκι.
Για αρχή, σε ένα μπολ αδειάζουμε την μπύρα και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας τας με αυγοδάρτη (σύρμα) με προσοχή να μην σβολιάσει. Έπειτα προσθέτουμε λίγο πιπέρι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Όσο κρυώνει το μίγμα, κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες ή φέτες και τα πασπαλίζουμε λίγο με αλάτι. Τα αφήνουμε 15λεπτά μαζί με το αλάτι και μετά τα ταμπουρώνουμε με χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν καλά. Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και βουτάμε τα κολοκυθάκια μέσα, ένα-ένα, και τα τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν λίγο από το λάδι του τηγανίσματος και τα σερβίρουμε.
Η κλασσική, παραδοσιακή σαλάτα, πλούσια σε θρεπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, με άρωμα Ελλάδας.
Η γνωστή σε όλους αλοιφή, αλλά από σπίτι. Η σπιτική μελιτζανοσαλάτα διαφέρει κατά πολύ της αγοραστής και είναι από τα γευστικότερα συνοδευτικά
Φτιάξτε μια γρήγορη, ατομική πίτσα χωρίς να φτιάχνετε ζυμάρι, χωρίς να γεμίζετε αλεύρια, και εντυπωσιάστε
Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, η σαλάτα με βραστά λαχανικά είναι ένας γευστικός συνδυασμός πλούσιος σε πρωτεΐνες και βιταμίνες. Χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και με λίγες θερμίδες έχουμε μια απολαυστική σαλάτα